Den Blå Vejbod

I Den Blå Vejbod ved parkeringspladsen sælger vi overskuddet fra køkkenhaven og hønsegården på Holdflod. 
Der kan også indimellem stå et par syltede glas fra Bondekonens køkken, ligesom der i sæsonen måske vil være et par små buketter med duftende blomster fra skærehaven. 
I år har vi haft 4 sorter nye kartofler, og vi regner med at få en del frugt/bær derud til næste sommer. Ihvertfald  bliver der udvidet i frugthaven til i efteråret. 

Vores høns er racen Orpington, og de går frit udenfor i en meget stor hønsegård under ly af de store træer i haven. Vi har 10-12 høns, og de får økologisk foder og korn/majs samt alt ukrudt fra den usprøjtede have. De lever et luksusliv, og vi nyder at kunne se dem have travlt med deres hønserier inde fra køkkenvinduerne. Vores valg af racen Orpington er pga. det gode kød. Vi slagter de ældste store høns om efteråret og så bliver suppegryden fyldt op. Kødracen lægger rimeligt pænt med æg, ihvertfald har æggene helt mørkegule blommer og de smager af et godt landliv.  Æggene kan snildt holde sig 1 måned efter lægning, og de behøver ikke blive opbevaret i køleskab.   

Der er høflig selvbetjening i Den Blå Vejbod, og vi tager imod MobilePay og kontanter. 

For ønsker og bestillinger ring/sms til Susanne på 28866933