Vindueskig ind i den hyggelige Julestue på Holdflod, Nøvling
Indgangen til den hyggelige Julestue er oplyst med levende lys
Den smukke gamle røde dør ind til Julestuen

Julebutikken

I den ene længe er der en hyggelig Julestue med salg af julepynt og gode gaveidéer.                                        Herinde er der dejligt varmt, så kig ind og få varmen ved brændeovnen efter turen i skoven.

Susanne står for Julestuen og hun håndplukker de varer, som sælges indenfor – det er en blanding af julepynt og gaveidéer, gerne håndlavet og af den gode kvalitet, som ikke lige sælges i dusiner på strøget. Med tiden vil Susanne selv producere nogle flere unika ting til Julestuen, men lige her de første år er der kun nogle enkelte egne designs på hylderne.

Gaverne kan blive fint pakket ind af de søde julepiger i Julestuen, så du er klar til at lægge pakkerne under træet. 

Måske finder du også et stykke unikt julepynt til juletræet. Vi har fine sager, som er klassiske og ikke lige går af mode til næste år. Selv foretrækker vi et juletræ, der er pyntet med alle de små krøllede ting, som børnene lavede da de var små, men også det julepynt som er købt ved særlige lejligheder. Noget som altsammen har en historie og gode minder med sig…  og det er lige dén slags julepynt, vi gerne vil have klar til jer inde i butikken.