Bænk og Juletræer på pigstensgårdsplads

Hvem er vi?


Den 1. oktober 2019 overtog vi gården Holdflod fra Anni Skov, som har boet her i knap 50 år – hun var sammen med sin mand Vagn med til at anlægge plantagen, og har holdt julestue med juletræssalg i næsten 40 år.

Vi er familien Nors, bestående af forældrene Susanne og Mikael og vores 3 voksne børn. De 2 ældste – Oliver og Linea – studerer i Aarhus, yngstebarnet Alberte bor herhjemme nogle år endnu, mens hun går på gymnasiet.

Mikael er faktisk opvokset på en juletræs-farm, så han har lidt erfaring med pasning af juletræer. Til dagligt arbejder han med spedition og kunder/salg. Mikael er ansvarlig for juletræerne, pyntegrønt og gårdsalg.

Susanne står for Julestuen og håndplukker de varer, som sælges – det er en blanding af julepynt og gaveidéer, gerne håndlavet og af den gode kvalitet, som ikke lige sælges i dusiner på strøget. Susanne er tekstildesigner og arbejder til dagligt med strikkede metervarer. Med tiden vil hun selv producere nogle flere unika ting til julestuen, men lige her de første år er der kun nogle enkelte egne designs på hylderne.

Selvom vi har mange idéer i støbeskeen, skal vi jo lige lære gården, plantagen og ikke mindst kundernes behov at kende, inden vi ændrer på alle traditionerne… men stemning, idyl og julehygge er der her på gården med de smukke rammer. Her er mulighed for at opleve en juletradition for hele familien. 

Vi forældre vil personligt være tilstede på alle åbne juledage. Derudover hjælper vores børn og venner til efter behov, og du kan altid kende alle os julehjælpere på de grønne frakker og strikkede uldne huer.